Blue Star Status Review Testosteron Booster Review bijgewerkt

De uitsplitsing | Hoe het te gebruiken | Wat u kunt verwachten | Waarschuwingen en bijwerkingen | Disclaimer

Ben je klaar om op de kar te springen voor een van onze populaire testosteronboosters? We hebben het over Blue Star-status! En als je in de war bent en dacht dat Status een vetverbrander was, maak je geen zorgen, we hebben je dekking, dat is Blue Star Blade en we beoordelen het al HIER.

Laten we het zonder meer over Status hebben!

In dit bericht gaan we over:

  • De uitsplitsing
  • Hoe het te gebruiken
  • Wat u kunt verwachten

Blue Star-status: de uitsplitsing

Voor een portie van 2 capsules heb je vitamine B6, magnesium en zink.

Zink is eigenlijk een belangrijk mineraal voor testosteron en de algehele gezondheid. Personen met een tekort aan zink kunnen op zichzelf al resulteren in een afname van testosteron.

De volgende is de Status Blend, die 4 ingrediënten bevat die volledig worden onthuld. Dit bevat:

  • KSM-66® Ashwagandha 600 mg
  • Longjack-extract 100: 1 300 mg
  • 3,3′-diindolylmethaan (DIM) 108 mg
  • TestoSurge (Trigonella foenum-graecum zaad) (Fenegriek) 100 mg

Waar deze blend bedoeld is om uw testniveaus op natuurlijke wijze te verhogen. Anders dan bij prohormonen of steroïden die een uitwendige vorm testosteron gebruiken om uw testniveaus te verhogen. Wanneer je een uitwendige vorm testosteron in je lichaam stopt, wordt je natuurlijke productie onderdrukt. Dit komt doordat uw lichaam probeert het evenwicht te bewaren en vanwege het teveel niet langer de aanwijzing krijgt om testosteron aan te maken. Gelukkig is dit voor de meeste mensen geen permanente sluiting. En met behulp van een goed postcyclustherapie (PCT) -protocol, kunt u helpen uw natuurlijke product nieuw leven in te blazen. (Om meer te lezen over PCT’s klik HIER)

De combinatie van deze 4 ingrediënten kan helpen bij het verbeteren van de testosteronniveaus en het onderdrukken van estradiol. (1,2,3)

Dus wat gebeurt er als je je testosteronproductie verhoogt, nou, je hebt een kans om ook je oestrogeenproductie te verhogen.

De reden waarom we dit doen, is dat het lichaam zichzelf in evenwicht kan brengen. Als een niveau stijgt, in dit geval testosteron, stijgt het oestrogeen ook een beetje. Natuurlijk hebben we veel meer testosteron dan oestrogeen. En dat is waar de DIM in het spel komt!

Vervolgens hebben we “Leveringstechnologie”

Deze 5 ingrediënten zijn er om de absorptiesnelheid van de biologische beschikbaarheid van alle ingrediënten in de Status Blend te verhogen. Door het spijsverteringssysteem te helpen en de opname te verbeteren, kunnen deze ingrediënten effectiever zijn bij hun huidige dosering. Als u supplementen vergelijkt en u de mogelijkheid hebt om de dosering te vergelijken, is meer niet altijd beter. Als het ingrediënt zelf niet erg biologisch beschikbaar is, gebruikt ons lichaam er niet veel van. Het kan dus een geweldig ingrediënt zijn, maar vergeleken met een ingrediënt dat in hoge mate biologisch beschikbaar is, zult u waarschijnlijk betere resultaten voelen en zien. †

Hoe neem je het in?

Neem twee keer per dag twee capsules; dus 2 ‘s ochtends en 2 voordat je naar bed gaat met ongeveer 8 tot 10 ons water. Probeer het op een lege maag in te nemen, dus als een uur voordat je eet, alleen omdat deze ingrediënten beter worden opgenomen op een lege maag.

Voor fietsen is het misschien het beste om door een fles of 2 te gaan en dan ongeveer een maand vrij te nemen en dan weer op te gaan.

Wat je verwacht door het te nemen

Nou, het is niets dat je uit het water zal blazen, het zijn geen steroïden, het is geen illegale verbinding. Dit is een natuurlijke testosteronproducent. Het kan dus zijn dat je net iets agressiever merkt in de sportschool; wat betekent intensiteit, focus, energie, je merkt misschien zelfs dat je libido stijgt.

Anders dan dat, zou u wat magere spiermassa kunnen opmerken, een merkbare vetvermindering als u een caloriebeperkend dieet volgt. Maar onthoud nogmaals dat dit niet gek zal zijn of als een pro-hormonen of steroïde substantie. Status kan echter zeker de moeite waard zijn om op te stappen en er vanaf te fietsen en kan ook een goede testosteronbooster zijn in een PCT-cyclus.

Nu genoeg van onze recensie, laten we eens kijken naar enkele van die van u!

Beoordeling door Tony

“Hou van dit product. Ik gebruik het al jaren. “

Beoordeling door Gilson

“Geweldige pomp. Grote kracht en energie. Ik hou ervan!”

Waarschuwingen en bijwerkingen

BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. Niet bedoeld voor gebruik door personen jonger dan 18 jaar. Raadpleeg voor gebruik een zorgverlener als u bent behandeld voor, de diagnose van, of een familiegeschiedenis heeft van medische aandoeningen, of als u voorgeschreven of vrij verkrijgbare medicijnen gebruikt . Raadpleeg een zorgverlener voordat u met een dieet of trainingsprogramma begint.

Overschrijd de aanbevolen portie niet. Onjuist gebruik van dit product zal de resultaten niet verbeteren en wordt niet aangeraden. Gebruik alleen zoals aangegeven. Niet gebruiken als de veiligheidszegel op deze verpakking is verbroken. Bewaar op een koele, droge plaats (60 ° tot 80 ° F).

Dit product bevat ingrediënten die door sommige sportorganisaties kunnen worden verboden en / of het risico op vals-positief kunnen verhogen bij een drugstest. Raadpleeg uw sportorganisatie of arts voordat u dit product inneemt.

ALLERGIE WAARSCHUWING: Verwerkt in een faciliteit die ingrediënten van melk, eieren, soja, tarwe, pinda’s, boomnoten, vis, schaal- en schelpdieren verwerkt.

Dit rondt onze post af op Blue Star-status! Bedankt voor het lezen en vergeet niet dat we altijd klaar staan ​​om uw vragen te beantwoorden of als u geïnteresseerd bent in een ander productstoring, e-mail ons dan HIER.

Disclaimer:

† LET OP: de bedoeling van de verstrekte informatie is alleen ter referentie. We geven op geen enkele manier medisch advies of instructies. De informatie in deze gids is gebaseerd op anekdotische informatie en beschikbare onderzoeken / recensies. Het is ons doel om nauwkeurige informatie te onderhouden en weer te geven. Toch kunnen we niet garanderen dat het de nieuwste formulering van het product of de informatie is. Bezoek de website van de fabrikant als u zich zorgen maakt. De bovenstaande informatie is ook geen weergave van onze mening over Same Day Supplements. Dit zijn eerder de meningen en informatie die door de fabrikanten en gebruikers zijn verstrekt. De Food and Drug Administration heeft deze uitspraken niet geëvalueerd. Ten slotte is de bedoeling van deze producten niet om enige ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

CreditSource link

Bartsidee
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0