Wat is de betere PCT in 2021?

Wat is een PCT | Wat is Arimiplex versus Arimistane | Hoe werken ze | Kunt u Arimiplex en Arimistane | stapelen Welke is beter | Waarschuwingen en bijwerkingen | Disclaimer

Of je nu bulkt, snijdt of gewoon kracht probeert te vergroten, een prohormoon kan een geweldige aanvulling zijn op je supplementenstapel om resultaten te zien. Maar als je cyclus eindigt, komt het echte werk om de hoek kijken. Het vinden van een postcyclustherapie (PCT) die het meest geschikt voor u is, kan moeilijk zijn. Tussen de lange samengestelde namen en gepatenteerde mengsels, kunnen navigatieformules tijd kosten en uw PCT is niet iets dat kan worden vertraagd. Dus daarom zijn we hier. In dit bericht zullen we twee van Hi-Tech Pharmaceuticals PCT’s Arimiplex ™ en Arimistane® opsplitsen. Dus of u nu off-cycle bent of aan het plannen bent voor uw volgende cyclus, blijf lezen om erachter te komen of een van deze PCT’s in uw stapel zou moeten zitten!

Wat is een PCT?

Een PCT- of postcyclustherapie verwijst naar een protocol dat wordt genomen na een cyclus of pro-hormonen of anabole androgene steroïden (AAS). (1) Dit protocol is bedoeld om de balans van uw natuurlijke testosteronniveaus te bevorderen. We gaan in onze gids HIER in op veel meer details over PCT’s en voor meer informatie over pro-hormonen, bekijk HIER onze gids met prohormonen.

Wat is Arimiplex versus Arimistane?

Zoals u zich kunt voorstellen, vallen zowel Arimiplex ™ als Arimistane® in de categorie PCT. Ze zijn echter eigenlijk behoorlijk verschillend. Terwijl Arimiplex ™ een mix van ingrediënten bevat die bedoeld zijn om uw algehele welzijn tijdens uw off-cycle te ondersteunen, bevat Arimistane® alleen arimistane oftewel Androsta 3,5-dien-7, 17-dione. Dat is een van de meest effectieve en populaire oestrogeenblokkers (aromataseremmers) die OTC beschikbaar is. †

Sectie Divider

Hoe werken ze?

Arimiplex ™ bevat een mengsel dat helpt bij het ondersteunen van de levergezondheid, cardiovasculaire functie, prostaatgezondheid, libido, blokkeert oestrogeen en verhoogt het natuurlijke testosteronniveau. Waarom zou je met al deze functies een product willen dat alleen het blokkeren van oestrogeen ondersteunt?

Hoewel Arimistane® alleen een oestrogeenblokker is, heeft u veel vrijheden als u het scheidt van een volledige PCT-protocolmix. Om te beginnen betekent dit dat u niet beperkt bent tot de specifieke ingrediënten of doseringen van een merk. Dit betekent dat u kunt stapelen op wat u denkt dat uw lichaam na de cyclus nodig heeft. Bovendien kunt u Arimistane® met uw fiets stapelen als dat nodig is. We zouden echter op onze hoede zijn, omdat het het risico op bot- en gewrichtsproblemen kan vergroten.

Arimistane-kaart

Sectie Divider

Kun je Arimiplex ™ en Arimistane® stapelen?

Hoewel beide producten indrukwekkende voordelen bieden voor een individu dat buiten de cyclus komt, zouden we ze niet noodzakelijk samen aanbevelen. Om te beginnen bevat Arimiplex ™ al Androsta 3,5-dien-7, 17-dione in zijn blend. Het kan dus zijn dat u de extra ondersteuning van Arimistane® niet nodig heeft om oestrogeen te blokkeren. Als uw oestrogeenspiegels echter aanzienlijk hoger zijn dan uw testosteronniveaus, kan een verdubbeling hier een goede optie voor u zijn.

En de beste manier om erachter te komen of uw oestrogeenspiegels hoogtij vieren in uw lichaam, is door middel van een bloedtest. Hoewel er enkele andere fysieke tekenen zijn die u na de cyclus kunt opmerken, of in het algemeen, die in de richting kunnen wijzen, zoals gynaecomastie.

Oestrogeen bij mannen

Oestrogeen wordt voornamelijk gevormd uit estradiol, wat cruciaal is voor zowel de mannelijke seksuele functie als de vrouwelijke. Bij mannen is estradiol essentieel voor seksuele functies zoals: (2)

 • Modulerend libido
 • Erectiele functie
 • Spermatogenese

Bovendien kunnen mannen met een lage aromatase-activiteit afwijkingen vertonen in botvorming, glucose- en lipidemetabolisme (neigend naar het metabool syndroom), en ontwikkeling en functie van het voortplantingsstelsel (waardoor uiteindelijk de vruchtbaarheid wordt aangetast). (3)

Waar laag testosteron en verhoogd oestrogeen de incidentie van erectiestoornissen onafhankelijk van elkaar verhogen. Dus hoewel deze hormonen voor veel functies in het rantsoen werken, kun je ze niet in alle opzichten aan elkaar koppelen. Overweeg uw fluctuerende hormonen zoals symfonie. Voortdurend stijgen en dalen als reactie op signalen in het lichaam.

het mengsel

Het mengsel

Dus wat zit er in Arimiplex ™ dat het zo’n goede optie maakt?

Het bevat een blend bestaande uit:

Prostaatondersteuning en DHT-remmingscomplex: 250 mg

 • Saw Palmetto-extract (fruit)
 • NAC (N-acetylcysteïne)
 • Pygeum-extract (schors)
 • Brandnetelextract (wortel)

Testosteron en LH-ondersteuning en aromataseremmer: 37,5 mg

 • Androsta 3,5-dien-7, 17-dion
 • Fenegriekextract (50% furastanol-saponinen) (zaad) 125 mg
 • Tribulus Terrestris-extract (minimaal 90% saponinen) (bovengrondse delen en fruit) 167 mg

Cardiovasculaire ondersteuning: 150 mg

 • Pijnboomschors extract
 • Druivenpitextract (95% proanthocyanidinen)
 • Policosanol

Leverondersteuning: 360 mg

 • Mariadistelextract (80% silymarine) (zaad)

Helaas is onderzoek naar postcyclustherapie beperkt, dus het is niet duidelijk welke dosis van elk ingrediënt optimaal is om u tijdens uw cyclus te ondersteunen. We kunnen echter zeggen dat de meeste ingrediënten in deze blend wetenschappelijke onderbouwing hebben. Daarin inbegrepen is de volledige mix van prostaatondersteuning (4,5), Androsta 3,5-dien-7, 17-dion (6) en fenegriekextract (7), de mix van cardiovasculaire ondersteuning (8,9), en het leverondersteunende mengsel (10)!

Wat is er over?

Het enige ingrediënt hier met gemengde wetenschappelijke beoordeling is Tribulus, wat verrassend is als je bedenkt hoe vaak dit ingrediënt in zoveel testosteronboosters voorkomt. Op dit moment is het bewijs over tribulus echter niet consistent. Dat betekent dus niet dat u er geen baat bij heeft om het in te nemen. Het betekent ook niet dat het geen goede toevoeging is in deze blend. Het betekent gewoon dat, zoals bij elk supplement, de individuele resultaten zullen variëren. (11)

Sectie Divider

Wat is beter?

Niemand vindt dit antwoord ooit leuk, maar als het gaat om Arimiplex VS Arimistane, hangt het ervan af. Als u van een fiets afkomt en op zoek bent naar een alles-in-één product voor uw PCT, raden we Arimiplex ™ aan. Maar als u liever een PCT-protocol ontwerpt dat aan uw individuele behoeften voldoet, kunt u er baat bij hebben om Arimistane® als add-on te nemen.

Maar laten we ook eens kijken naar enkele van de Arimiplex VS Arimistane-recensies!

HI-TECH-ARIMIPLEX-PCT

Beoordeling door klant

“Dit product werkt heel erg goed, ik hou van de balans !!! Een geweldige combinatie van prohormonen vitamines kruiden mineralen een must-have in olie na Cycle Therapy. “

Beoordeling door klant 5/12/20

“Het product en het bedrijf is meer dan wat je kunt vragen.”

Beoordeling door Klant

“Ik las over pct’s en hoe ze hormonen in evenwicht brengen na het doen van een cyclus. Ik heb geen cyclus gedaan, maar ik ben 51 en hef 6 dagen per week gewichten op, ik begon me traag te voelen en een beetje kracht te verliezen. Na ongeveer 2 weken van het nemen van de arimiplex voel ik me geweldig, sterk, met extra pit in mijn stap. Geweldig product!”

ARIMISTANE

Beoordeling door Klant

‘Een ander geweldig product van hi-tech, moet dit hebben voor je postcyclustherapie. Dit spul geeft me het gevoel dat ik nog steeds op de fiets ben. Helpt de tonus te houden, houdt de spieren hard, houdt de oestrogeenspiegel laag op uw PCT. “

Beoordeling door Klant

“Gekocht om naast mk te gebruiken voor gyno / hoge oestrogeen kanten, indien nodig te gebruiken. Werkt perfect voor zijkanten en binnen 30 minuten, merkbare vermindering van het vasthouden van water, enorme vermindering van angst (cortisol). Zal terugkomen voor meer indien nodig. Heel erg bedankt voor de snelle verzending, het krachtige supplement en de geweldige prijs 🙂 “

Beoordeling door Steve

“Ik was dol op dit product. Zal opnieuw bestellen. Bracht energie en libido terug na een langdurige sarms-cyclus. “

Hiermee is onze recensie over Arimiplex VS Arimistane van Hi-Tech Pharmaceuticals afgerond. Bedankt voor het lezen! En zoals altijd, als er iets was dat niet duidelijk was, een andere vraag die je beantwoord wilt hebben, of als je een ander idee hebt voor een blog, stuur ons dan een e-mail hier!

Waarschuwingen en bijwerkingen

Arimistane:

Dit product bevat ingrediënten die door sommige sportorganisaties kunnen worden verboden en / of het risico op vals-positief kunnen verhogen bij een drugstest. Raadpleeg uw sportorganisatie of arts voordat u dit product inneemt.

Arimiplex:

Niet voor gebruik door personen onder de 18 jaar. Niet gebruiken als u momenteel borstvoeding geeft, zwanger bent of van plan bent zwanger te worden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg voor gebruik uw arts als u een medische aandoening heeft of als u andere medicijnen gebruikt. Stop het gebruik onmiddellijk als u een snelle hartslag, duizeligheid, braken of andere soortgelijke symptomen ervaart.

Disclaimer:

De bedoeling van de verstrekte informatie is alleen ter referentie en we geven op geen enkele manier medisch advies of instructies. De informatie in dit bericht is gebaseerd op anekdotische informatie en beschikbare onderzoeken / recensies. Hoewel het ons doel is om nauwkeurige informatie te behouden en weer te geven, kunnen we niet garanderen dat deze de nieuwste formulering van het product of de informatie vertegenwoordigt. Bezoek daarom de website van de fabrikant als u zich zorgen maakt. De bovenstaande informatie is ook geen weergave van onze mening over Same Day Supplements. Dit zijn eerder de standpunten en informatie van fabrikanten en gebruikers. Ook heeft de Food and Drug Administration deze verklaringen niet geëvalueerd. Ten slotte is de bedoeling van deze producten niet om enige ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

CreditSource link

Bartsidee
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0