Verlies watergewicht maar houd elektrolyten

Overtollig watergewicht kan voor sommigen erg vervelend zijn, en voor anderen kan het het verschil zijn tussen winnen en verliezen. Wijlen Rijke Piana won Mr. California in 1998, en die overwinning kwam als resultaat van jaren van meedogenloze hardcore training in combinatie met een religieus-achtige aandacht voor voeding. Voorafgaand aan de wedstrijd, zelfs met al zijn training en goede voedingsgewoonten, begreep Rich nog steeds dat overtollig water zijn kans om te winnen of te plaatsen zou kunnen ontsporen.

Om ervoor te zorgen dat hij overtollig water kon kwijtraken, gebruikte Rich een krachtige combinatie van diuretische ingrediënten, waaronder paardenbloem wortel, shavegrass, en uva ursi-extract. Alleen dan zou hij gescheurd en klaar zijn voor het podium – of podium klaar.

Ben je klaar voor het podium? Zorg dat je er bent met een diureticum dat eigenlijk verloren elektrolyten vervangt!

De tijd tikt – bent u Klaar voor het podium?

5% Nutrition behoudt de erfenis van Rich Piana in elk van de producten die ze uitbrengen, en dat geldt ook voor Klaar voor het podium. Het bedrijf gebruikt alleen de meest effectieve en veiligste ingrediënten die er zijn. En, zoals altijd, houden ze zich aan de filosofie, “Ga groot of ga naar huis”.

Diuretica, warmte, en het aanvullen van elektrolyten

De krachtige formule van Stage Ready wordt hieronder beschreven en bevat enkele van de hierboven besproken ingrediënten, maar meer. Het supplement bevat zelfs een Sweat It Out Complex dat bevat wat kruiden van cayennepeper en korrels van paradijselijke extracten, maar vergeet niet om een ​​elektrolytmatrix op te nemen die we zelden zien in diuretische supplementen.

5% Nutrition’s Stage Ready Diuretic is een waterafscheidend supplement dat krachtig genoeg is voor de topsporter die elk grammetje overtollig water probeert kwijt te raken voorafgaand aan een wedstrijd, maar toch veilig genoeg voor de alledaagse atleet die een paar vervelende kilo’s wil verliezen. Hieronder lees je meer over de ingrediënten, maar meld je eerst aan om te ontvangen PricePlow’s 5% Nutrition nieuws.

Rich Piana 5% Nutrition Stage Ready Diureticum – Aanbiedingen en prijsdalingswaarschuwingen

Ontvang prijswaarschuwingen

Geen spam, geen oplichting.

Openbaarmaking: PricePlow vertrouwt op prijzen van winkels waarmee we een zakelijke relatie hebben. We werken er hard aan om de prijzen actueel te houden, maar misschien vindt u een beter aanbod.

De berichten worden gedeeltelijk gesponsord door de retailers en / of merken die op deze pagina worden vermeld.

Rich Piana’s 5% Nutrition Stage Ready-ingrediënten

Laten we nu eens kijken naar de ingrediënten waaruit 5% Nutrition’s Stage Ready bestaat – de volgende doses komen in een zes capsules (u kunt altijd minder innemen):

 • Paardebloemextract – 600 milligram

  5% Nutrition Stage Ready-ingrediënten

  Zes capsules! 5% Nutrition Stage Ready Ingredients voegt elektrolyten toe, die veel capsuleruimte innemen, maar de moeite waard zijn

  Paardebloem extract, ook gekend als “Taraxacum officinale”, verhoogt de plasfrequentie. Paardebloem, met zijn lange geschiedenis in Azië, Europa en Amerika, is geen typisch diureticum. Het bevat vitamines, mineralen en kalium, een van de belangrijke elektrolytmineralen.[1]

 • Graspoeder scheren – 550 milligram

  Graspoeder scheren, ook bekend als paardestaart, heeft verschillende toepassingen, maar al eeuwenlang gebruiken mensen het vanwege zijn diuretische eigenschappen.[2]

 • Uva Ursi-extract – 450 milligram

  Ook gekend als berendruif, Uva Ursi is de laagblijvende groenblijvende struik die veel voordelen heeft, maar het wordt vooral erkend als een diureticum vanwege zijn vermogen om vloeistoffen uit het lichaam te spoelen.[3]

 • Jeneverbessenextract – 200 milligram

  Jeneverbes, afkomstig van de groenblijvende boom, wordt van oudsher als specerij gebruikt. Het weet in de supplementenwereld om spijsvertering te ondersteunen.[4]

 • Buchu-extract – 150 milligram

  5 procent wat er ook voor nodig is

  Dit is een krachtig diuretisch supplement dat daadwerkelijk elektrolyten toevoegt en thermogene warmte bevat!

  Buchu komt uit Zuid-Afrika. Het werkt vochtafdrijvend, ondersteunt de spijsvertering en helpt, net als Uva Ursi, het lichaam te ontgiften.

 • Cranberry-poeder – 125 milligram

  Veenbes, een ander product dat is afgeleid van de Noord-Amerikaanse groenblijvende struik, biedt verschillende voordelen, maar wordt verondersteld een krachtig diureticum te zijn.[5]

 • Groene koffieboon – 100 milligram

  Groene koffiebonen zijn ongebrande koffiebonen, wat betekent dat het actieve ingrediënt, chlorogeenzuur, intact blijft. Onderzoek toont aan dat chlorogeenzuur de opname van koolhydraten helpt verminderen. Dierstudies suggereren dat het de werking van adiponectine verbetert, een primair vetverbrandend hormoon in het lichaam.[6,7]

 • Sweat It Out Complex

  Hier is een ongelooflijke toevoeging aan een diuretisch supplement: twee thermogene ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze je opwarmen, het energieverbruik verhogen en meer vet verbranden!

  • Capsimax Cayenne Pepper Fruit Extract – 50 milligram

   Capsimax cayennepeper is een gepatenteerde formule met de werkzame stof paprika, die de kerntemperatuur van het lichaam stimuleert en verhoogt (een proces dat bekend staat als thermogenese). Capsimax is ontworpen om het branderige gevoel te voorkomen dat cayennepeper kan veroorzaken.[8,9]

  • Paradoxine Grains of Paradise Extract – 30 milligram

   Grains of Paradise-energie-uitgaven

   Verandering in energieverbruik (ΔEE) na orale inname van Grains of Paradise.[10] Deze specerij helpt smelten weg die koppige kilo’s!

   Korrels van het paradijs is een kruid dat zijn oorsprong vindt in West-Afrika en vaak wordt gebruikt als kookkruid. Het bevat een actieve fenolverbinding die bekend staat als 6-paradol, een hoogwaardig, stimuleringsvrij ingrediënt voor vetverlies op kruidenbasis dat de thermogenese in bruin vetweefsel (BAT) stimuleert. Per 5% Nutrition’s site ondersteunt het een gemoedstoestand bovenop de gewichtsverlieseffecten, omdat het helpt opgeslagen vet (als WAT of wit vetweefsel) om te zetten in de thermogene BAT, die meer energie verbrandt.[10,11]

   We zijn grote voorstanders van paradijskorrels als een stimulerend middelvrij thermogeen vetverbrandingsmiddel, en je kunt meer lezen in ons artikel met de titel Grains of Paradise: Fat Fighting Spice of the Goddesses.

 • Elektrolytmatrix

  Stage Ready bevat 1.382 milligram elektrolyten, inclusief calciumcarbonaat, kaliumcitraat, magnesium oxide, en kokoswater concentraat. Deze formule helpt uw ​​lichaam de elektrolyten te vervangen die verloren gaan nadat overtollig water is verwijderd, aangezien u bij gebruik van het diureticum veel meer zult urineren dan alleen water.

  5% Nutrition Black-logo

  Voor degenen die bereid zijn te doen wat nodig is.

  Hoewel deze matrix twee capsules zal opnemen in de portie van zes capsules, is het een zeer unieke en heilzame toevoeging die we bijna hebben nooit zie in diuretische supplementen.

Gooi het overtollige water weg … maar blijf gehydrateerd

5% Nutrition’s Stage Ready is een krachtige formule die is ontworpen om het lichaam te ontdoen van overtollig water, maar bevat elektrolyten die ervoor zorgen dat je gehydrateerd blijft. Toegevoegde elektrolyten vind je niet in de meeste andere diuretica, maar het is zeker geen verrassing van het merk gelanceerd door Rich Piana.

Deze lancering was hot van de 5% Nutrition Core-serie, die, in tegenstelling tot andere merken, meer dan enkele ingrediënten bevatte, zoals blijkt uit de 5% Nutrition Core Nootropic, die geweldig zou zijn om in te stapelen tijdens een dieet en wat extra choline-ondersteuning zou toevoegen .

Vervolgens behandelen we het nieuwe 5% Nutrition Shred Time Fat Burner, dus blijf op de hoogte van ons 5% Nutrition-nieuws hieronder!

Rich Piana 5% Nutrition Stage Ready Diureticum – Aanbiedingen en prijsdalingswaarschuwingen

Ontvang prijswaarschuwingen

Geen spam, geen oplichting.

Openbaarmaking: PricePlow vertrouwt op prijzen van winkels waarmee we een zakelijke relatie hebben. We werken er hard aan om de prijzen actueel te houden, maar misschien vindt u een beter aanbod.

Posts worden gedeeltelijk gesponsord door de retailers en / of merken die op deze pagina worden vermeld.

CreditSource link

Bartsidee
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart