JYM SS8: Is het de hype in 2021 waard?

Wat is Jym SS8 | De uitsplitsing | Wat vergelijkt |Welke zou u moeten proberen |Waarschuwingen en bijwerkingen | Disclaimer

Keer op keer komt er een nieuwe vetverbrander op de markt die ieders nieuwe favoriet wordt. En we merken het op! Maar alleen omdat iets trending is, wil nog niet zeggen dat het de prijs waard is. In dit bericht behandelen we JYM SS8 Super Shredded 8 Fat Burner en wat daarmee te vergelijken is!

Wat is JYM SS8?

JYM SS8 is een nieuwe vetverbrander van JYM Supplement Science. Het kan een paar namen hebben, zoals JYM SS8, SS8 Fat Burner, of de volledige naam Super Shredded 8. Het is bedoeld om vet te helpen verbranden door thermogenese te bevorderen en blijvende energie te bevorderen. En vaak wordt het beschreven als een meertraps vetverbrander. Zodanig dat niet alleen het doel van deze vetverbrander is om te helpen bij het aanvankelijke vetverliesproces, maar ook om te helpen bij het behouden van uw resultaten daarna. Laten we daarmee in de formule duiken!

Jym SS8-fles
Chroompicolinaat Chromax® 400mcg
Acetyl-L-Carnitine 1,5 g
Groene thee extract 555 mg
Watervrije cafeïne 100 mg
ZumXr® Time-released cafeïne 200 mg
Yohimbe 4,5 mg
Rauwolscine 500mcg
CaloriBurn® (Paradijskorrels) 40 mg
L-Tyrosine 500 mg
Capsimax® Cayennepeper-extract 50 mg

De uitsplitsing:

Ons eerste ingrediënt is chroompicolinaat, dit ingrediënt heeft gemengde feedback van onderzoekers. Hoewel er aanwijzingen kunnen zijn dat het helpt bij het verminderen van eetlust en onbedwingbare trek (1), is het onderzoek naar de impact van chroom op gewichtsverlies twijfelachtig. (2) Dit ingrediënt kan echter gunstig zijn bij het verbeteren van de bloedsuikerspiegel. (3)

Evenzo heeft Acetyl-L-Carnitine geen significant bewijs met betrekking tot de voordelen ervan voor gewichtsverlies. Sommige onderzoeken geven echter aan dat het een rol kan spelen bij het metabolisme van vetzuren, de energieproductie en neuroprotectie. (4,5)

Daarentegen heeft groene thee-extract veel voordelen die worden ondersteund door onderzoek. Groene thee-extract is bijvoorbeeld een geweldige bron van antioxidanten en kan helpen bij het beheersen van het gewicht. (6) Hoewel beperkt onderzoek stelt dat groene thee-extract positieve effecten kan hebben op de aerobe capaciteit. (7) De directe relatie tussen groene thee-extract en gewichtsverlies is echter niet goed gedocumenteerd.

Ons eerste stimulerende middel in JYM SS8 is cafeïne, dat bij de meeste vetverbranders veel voorkomt.

En cafeïne is ook een van de best onderzochte ingrediënten in voedingssupplementen. Maar JYM SS8 bevat twee soorten cafeïne; Watervrije cafeïne en cafeïne die in de tijd wordt vrijgegeven. Dus hoewel je misschien niet meteen een buzz voelt, zou de hoeveelheid cafeïne per portie je energie gedurende de dag moeten helpen behouden. Wat gewichtsverlies betreft, kan het consumeren van 5-7 mg / kg tijdens aerobe training uw lichaam helpen om het gebruik van vet als brandstof te verhogen. (8) Cafeïne kan ook de onderdrukking van de eetlust verhogen en de prestaties verbeteren. (9,10)

De volgende twee ingrediënten zijn ook gerelateerd. Waar rauwolscine een diastereoisomeer is van Yohimbine. Hierdoor kunnen deze ingrediënten enkele eigenschappen delen, zoals thermogenese. (11,12)

Grains of Paradise (Aframomum melegueta) is een ander thermogeen ingrediënt in deze formule. Waar paradijskorrels kunnen helpen bij het verhogen van het energieverbruik door activering van bruin vetweefsel. (13)

L-Tyrosine daarentegen wordt niet bepaald geassocieerd met gewichtsverlies. In plaats daarvan geeft onderzoek aan dat tyrosine gunstig kan zijn voor het verbeteren van cognitieve prestaties. (14)

En ons laatste ingrediënt, capsaïcine, is een belangrijke actieve stof in chilipeper en wordt erkend om zijn vele gunstige eigenschappen, zoals als antioxidant. Maar daarnaast kan capsaïcine ook een krachtig thermogeen zijn en het energieverbruik verhogen. (15)

Sectie Divider

Wat vergelijkt:

Nu we hebben besproken wat er in JYM SS8 zit, is het tijd om te bespreken wat kan worden vergeleken!

Blue Star Blade

Blue Star Blade vetverbrander

Laten we eerst beginnen met Blade, dat een bijna volledig openbaar label heeft met:

CH-19 Paprika 450 mg
Acetyl-L-Carnitine 400 mg
Groene thee extract 300 mg
Watervrije cafeïne 225 mg
Advantra Z (Citrus aurantium) 50 mg
Yohimbine HCl 8 mg
XD-bezorgtechnologie 61 mg

We zijn doorgegaan en hebben vinkjes gezet bij alle ingrediënten die tussen deze producten worden gedeeld. Maar alleen omdat ze een ingrediënt delen, betekent niet dat ze dezelfde dosis hebben. Van de vier gedeelde ingrediënten heeft Blade alleen een hogere waarde aan watervrije cafeïne (bevat niet de cafeïne met verlengde afgifte van JYM SS8) en Yohimbine.

Over het algemeen zouden we zeggen dat Blade iets milder is in vergelijking met JYM SS8. Hoewel het meer bronnen van stimulerende middelen bevat (cafeïne, yohimbine, groene thee-extract en Advantra Z), heeft JYMSS8 stimulerende middelen in hoge doses. Dus je zult hier waarschijnlijk meer een energieboost opmerken, meer onderdrukking van de eetlust en mogelijk meer een thermogeen effect. Blade bevat echter wel een blend om de biologische beschikbaarheid van Blade te verhogen. Dit kan helpen bij het ondersteunen van gewichtsverlies ondanks de lagere doseringen.

Als je meer over blade wilt lezen, hebben we er een blog aan gewijd HIER!

“Erg blij met product en service, de levering was erg snel en ik werd op de hoogte gehouden toen ik aankwam, zal weer bij dit geweldige bedrijf winkelen en laat familie en vrienden ook niet” Klantenfeedback: Jason

OPGESLAGEN WARMTE

Verwarm vetverbrander Das Labs

Heat is een vetverbrander van Das Labs met een unieke eigenschap die we niet vaak zien bij vetverbranders. Er zijn eigenlijk twee formules voor Heat, een voor mannen en een voor vrouwen. Waar beide labels volledig worden onthuld:

Voor mannen en vrouwen

Chroom (als Chromax, Chroompicolinaat) 12mcg
Chromax 100mcg
Dendrobium (4: 1-extract) 200 mg
Watervrije cafeïne 100 mg
SerinAid (20% fosfatidylserine) 50 mg
Groene thee (98% polyfenolen 50% EGCG) 50 mg
Theacrine (als TeaCrine) 25 mg
Synephrine HCI 25 mg
BioPerine zwarte peper-extract 5 mg

Voor mannen

Ashwagandha-wortel (2,5% Withanolides / Alkaloïden) 50 mg
Molybdeen (zoals Molybdeen AAC) 500mcg
Capsimax rode paprika-extract 30 mg
Uva Ursi 125 mg
Paardenbloem wortel 125 mg

Voor dames

Uva Ursi 100 mg
Paardenbloem wortel 100 mg
Capsimax rode paprika-extract 10 mg

Tussen Heat en JYMSS8 zijn er ook 4 gedeelde ingrediënten. Waarin JYMSS8 weer hogere doseringen heeft. We zouden echter zeggen dat er vrij unieke ingrediënten in Heat zitten die het misschien een betere keuze voor je maken. Om te beginnen bevatten beide versies van Heat ingrediënten die het gewichtsverlies van water ondersteunen (16,17) evenals antidiabetische ingrediënten (18,19).

Over het algemeen, als je de standaard soorten vetverbranders hebt geprobeerd en niet hebt gevonden dat dit voor jou werkt, raden we je aan om een ​​van de Heat fatburners of Verwarm Hardcore als je meer energie nodig hebt.

En als je geen fan bent van pillen of tablets, is Heat Hardcore ook verkrijgbaar als een poeder!

“Ik ben helemaal weg van dit product. Het geeft me energie en helpt me om me de hele dag te concentreren zonder enige vorm van crash. “ Klantenfeedback: Julia

Azië Zwart 25

Azië Zwart 25 Vetverbrander Cloma Pharma

Net als de andere vetverbranders heeft Asia Black ook een volledig openbaar label:

Guarana-zaadextract (22% cafeïne) 227 mg
Watervrije cafeïne 200 mg
Extract van witte wilgenbast (25% salicine) 100 mg
Citrus Aurantium-fruitextract (30% synephrine) 60 mg
Cayennepeper (40.000 warmte-eenheden) 40 mg
Ephedra viridis PWD 25 mg
Yohimbe-schors-extract (8% Yohimbine) 25 mg
Groene thee-extract (95% polyfenolen, 45% EGCG) 20 mg
Panax ginsengwortelextract (4% ginsenosiden) 20 mg
Gemberwortel PWD 10 mg
Blaaswier PWD 10 mg
N-Acetyl-L-Carnitine 5 mg
L-Tyrosine 5 mg
Evodia Rutaecarpa-fruitextract (10% evodiamine) 5 mg
Yerba Mate Leaf PWD 5 mg
Kolanoot-extract (10% cafeïne) 1 mg

Onze laatste vergelijking voor JYM SS8 is Asia Black. Asia Black volgt een trend van de andere vetverbrandingen in de supplementenlijn van Cloma Pharma. Die ingrediënten bevat om een ​​traditionele ECA-stack te simuleren. Met 25 mg ephedra (20), deze vetverbrander gecombineerd met de andere stimulerende middelen zoals cafeïne en Citrus Aurantium Extract (21) kan een grotere impact hebben op het onderdrukken van energie en eetlust. Bovendien helpt de toevoeging van 25 mg Yohimbe-schorsextract met cayennepeper een intens thermogeen effect.

Dus als het gaat om JYM SS8 en Asia Black, raden we je aan Asia Black te proberen als je de voorkeur geeft aan een vetverbrander met een meer onmiddellijke energieverhoging of als je andere vetverbranders zonder enig geluk hebt geprobeerd.

“Weer een nieuwe volgorde, helemaal ideaal voor serietrainingen – wederom indrukwekkend product en briljante service!” Klantenfeedback: Kelvin

Dus wat moet je proberen?

Blad

Blade is een geweldige optie voor mensen met een lage tot matige tolerantie voor stimulerende middelen. Dus als je gewend bent om meer dan 300 mg cafeïne of andere stimulerende middelen (~ 3 kopjes koffie) in te nemen, voelt dit misschien niet als de meest effectieve vetverbrander op de energieafdeling. Maar Blade heeft nog steeds een geweldige mix voor het onderdrukken van eetlust en thermogenese.

Warmte

Warmte bevat ingrediënten die veel voorkomen in diuretica, dus als u de neiging heeft om meer watergewicht vast te houden dan de werkelijke vetmassa, is dit misschien een betere optie voor u. Stimulerend is dit weer een betere vetverbrander voor mensen met een lagere tolerantie. Maar als je een hoge tolerantie hebt, vind je Heat Hardcore misschien gunstiger.

Azië Zwart

Ten slotte is Asia Black een goede, goed afgeronde vetverbrander. We zouden niet zeggen dat het stimulerende complex geweldig is voor gebruikers van zware stimulerende middelen met een hoge tolerantie. Deze vetverbrander kan echter te intens zijn voor mensen met een lage tolerantie.

Hiermee is het einde van onze vergelijking en uitsplitsing van JYM SS8 afgerond. Bedankt voor het lezen en als je een vraag hebt, een aanbeveling nodig hebt, of een onderwerp hebt waarvan je wilt dat we het behandelen in een toekomstige blog, laat het ons weten HIER!

Sectie Divider
Waarschuwingen:

Blue Star Blade:

BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. NIET BEDOELD VOOR GEBRUIK DOOR PERSONEN ONDER DE 18.

Raadpleeg voor gebruik een zorgverlener als u bent behandeld of gediagnosticeerd met, of als u een familiegeschiedenis heeft van medische aandoeningen, of als u een recept of vrij verkrijgbare medicijnen gebruikt. Raadpleeg een zorgverlener voordat u met een dieet of trainingsprogramma begint.

Aanbevolen porties niet overschrijden. Onjuist gebruik van dit product zal de resultaten niet verbeteren en wordt niet aangeraden. Gebruik alleen zoals aangegeven. Gebruik niet de veiligheidszegel die op deze verpakking is verbroken. Bewaar op een koele, droge plaats (60 ° tot 80 ° F).

Dit product bevat ingrediënten die door sommige sportorganisaties kunnen worden verboden en / of het risico op valse positieven bij een drugstest verhogen. Raadpleeg uw sportorganisatie of arts voordat u dit product inneemt.

Warmte:

Buiten bereik van kinderen bewaren. Als u reeds bestaande gezondheidsproblemen heeft, raden we u aan contact op te nemen met uw arts voordat u dit inneemt.

Azië Zwart:

Niet voor gebruik door personen onder de 18 jaar. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg een arts voordat u dit product gebruikt. Lees het volledige etiket voordat u dit product inneemt.

Sectie Divider
Disclaimer:

† LET OP: de bedoeling van de verstrekte informatie is alleen ter referentie. We geven op geen enkele manier medisch advies of instructies. De informatie in dit bericht is gebaseerd op anekdotische informatie en beschikbare onderzoeken / recensies. Het is ons doel om nauwkeurige informatie te onderhouden en weer te geven. Toch kunnen we niet garanderen dat het de nieuwste formulering van het product of de informatie vertegenwoordigt. Bezoek de website van de fabrikant als u zich zorgen maakt. De bovenstaande informatie is ook geen weergave van onze mening over Same Day Supplements. Dit zijn eerder de meningen en informatie die door de fabrikanten en gebruikers zijn verstrekt. De Food and Drug Administration heeft deze verklaringen niet geëvalueerd. Ten slotte is de bedoeling van deze producten niet om enige ziekte of ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

De post JYM SS8: Is het de hype waard in 2021? verscheen voor het eerst op Supplement Reviews Blog.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bartsidee
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0