Ghost Gamer Sour Patch Kids Blue Raspberry: Enter Blue Team

Ghost Lifestyle’s populaire focus- en gaming-supplement, Ghost Gamer, heeft nu twee Sour Patch Kids-smaken om uit te kiezen! De legendes hebben een Sour Patch Kids Blue Raspberry Ghost Gamer smaak om wat blauw te brengen om het rood in evenwicht te brengen Sour Patch Kids Redberry.

Rood, ontmoet blauw. Sour Patch Kids Blue Raspberry Ghost Gamer is hier om Redberry te verslaan!

Sour Patch Ghost Gamer nu in rood versus blauw

Het klinisch gedoseerde gaming-supplement had de Rode bes smaak bij de lancering, dus het was slechts een kwestie van tijd voordat Dan Lourenco en het team wat binnenbrachten blauw om het hoofd te bieden aan de rood. Dus nu kun je de smaak kiezen die past bij je Capture the Flag-team, waarbij je trouw blijft aan je kleuren.

In dit korte artikel praten we wat over SPK Blue Raspberry, bespreken we kort waarom het “klinisch gedoseerd” is (dankzij Nutrition21’s nooLVL-ingrediënt), en laten we onze smaakproeverij review zien. Maar bekijk eerst onze aanbiedingen met kortingsbonnen en meld u aan voor ons Ghost Lifestyle-nieuws, aangezien we ook altijd grote updates voor hun andere supplementen aan het voorbereiden zijn:

Ghost Gamer – Aanbiedingen en waarschuwingen voor prijsdalingen

Ontvang prijswaarschuwingen

Geen spam, geen oplichting.

Openbaarmaking: PricePlow vertrouwt op prijzen van winkels waarmee we een zakelijke relatie hebben. We werken er hard aan om de prijzen actueel te houden, maar misschien vindt u een beter aanbod.

Posts worden gedeeltelijk gesponsord door de retailers en / of merken die op deze pagina worden vermeld.

Niet de eerste voor Blue Raspberry Sour Patch Kids… maar de eerste poeder

Ghost Energy Sour Patch Kids Blue Raspberry

Ghost Energy Sour Patch Kids Blue Raspberry was de eerste die dit smaaksysteem gebruikte, en dat is het ook geweldig.

Dit is echter niet de eerste Blue Raspberry Sour Patch Kids-samenwerking die Ghost heeft gedaan Rode bes bestaat al met Gamer en de Legende pre-workout supplement, Sour Patch Kids Blue Raspberry debuteerde voor het eerst in Geest-energie.

Het is echter de eerste keer dat we het in een gepoederd formule, zodat u kunt zien hoe het hierboven uitpakt.

De Ghost Gamer-ingrediënten

Hieronder vindt u een korte samenvatting van het profiel van Ghost Gamer. Zie onze hoofdpagina voor een volledige, diepgaande analyse Ghost Gamer artikel.

 • nooLVL (Inositol Enhanced Bonded Arginine Silicate) – 1600 mg

  Het ingrediënt dat de bloedstroom stimuleert van Nutrition21 is wat Ghost Gamer maakt “Klinisch geverifieerd”, dus het is de moeite waard om in te graven en te begrijpen.

  nooLVL is een stimulantvrije mix van gebonden argininesilicaat met een extra beetje inositol. Het effect van het innemen is dat u een betere doorbloeding krijgt (dankzij een vaatverwijdend effect dat de bloedvaten verwijdt), en dat de bloedstroom zowel naar uw hersenen als naar uw vingertoppen gaat! Sterker nog, het werd klinisch bestudeerd bij moderne gamers die moderne games speelden zoals Plicht, Fortnite, en Madden[1] – geen enkel ander ingrediënt van een gaming-supplement dat we kennen, kan dat beweren!

  Ghost Gamer Sour Patch Kids Blue Raspberry Ingredients

  Klinisch gedoseerd: The Ghost Gamer Sour Patch Kids Blue Raspberry Ingredients

  Het onderzoek is gedaan op gamers die speelden minstens vijf uur aan games per week, en toonde aan dat nooLVL de prestaties, nauwkeurigheid, snelheid, besluitvorming en reactietijd verhoogde.

  nooLVL

  nooLVL is weer een van Nutrition21’s best verkopende ingrediënten en het domineert de gamesupplementenwereld!

  De verbeteringen van de bloedstroom zijn afkomstig van deze sterk biologisch beschikbare vorm van arginine,[2] dat is een voorloper voor het genereren van stikstofmonoxide (NO).[3,4] Dit gasmolecuul zorgt voor uitzetting van de bloedvaten, waardoor er meer bloed kan stromen, en dat brengt meer zuurstof en voedingsstoffen met zich mee.[2] Het proces staat bekend als vaatverwijding, en het wordt vaak op de markt gebracht aan atleten en gewichtheffers voor dat ‘pomp’-effect in de sportschool – maar het verbeterde stikstofmonoxide en de bloedstroom werken ook in de hersenen!

  Beter dan gewone L-arginine

  Het probleem met L-arginine is dat het niet erg biologisch beschikbaar is – het spijsverteringssysteem breekt aanvullende arginine te snel af voordat het het punt kan bereiken dat het NO stimuleert.[4] Maar met deze gepatenteerde combinatie argininesilicaat en inositol heeft Nutrition21 het eeuwenoude arginineprobleem opgelost en de stikstofmonoxide-boost gekregen die we altijd al hadden gewild met L-arginine.

  nooLVL Research 1: TMT-A Time

  TMT-A is een test waarbij de proefpersoon wordt gevraagd om zo snel mogelijk een oplopende reeks van 25 nummers te verbinden. Een verbetering duidt op een verbeterde motorische en visuele zoeksnelheid. Afbeelding met dank aan Nutrition 21.

  Met extra inositol

  Als klap op de vuurpijl hebben we inositol, een essentiële suiker die in hoge concentraties in de hersenen wordt aangetroffen. Het helpt bij osmoregulatie (wateroverdracht en stabiliteit tussen cellen), handhaaft stabiele celmembraanstructuren en helpt bij cel-naar-cel signalering.[5,6] Voor onze doeleinden speelt het een rol in een pad dat bekend staat als de fosfatidylinositol (PI) cyclus, wat helpt bij het vertalen van signalen tussen neuronen.[6]

  Onze theorie is dat zware cognitieve taken (zoals gamingmarathons) de inositolvoorraden uitputten, en daarom verbetert het aanvullen van sommige, naast de verbeteringen van de bloedstroom, de prestaties bij gaming en andere cognitieve taken. Het blijkt ook dat lage inositolspiegels verband houden met cognitieve stoornissen en verslechterde gemoedstoestanden,[7] daar hebben gamers zeker geen tijd voor.

  Al met al, als je ons hoort zeggen dat Ghost Gamer dat wel is “Klinisch gedoseerd voor gamers”, Nutrition21’s onderzoek is waarom.[1] Lees ons artikel met de titel voor meer informatie over nooLVL nooLVL voor gaming op het volgende niveau: ingrediënt voor focussupplementen voor gamers!

 • Taurine – 1000 mg

  EEN voorwaardelijk essentieel aminozuur dat zwavel levert – u wilt hier geen tekort aan krijgen, en bij het aanvullen zijn er voordelen op het gebied van hydratatie, uithoudingsvermogen en cognitie.

 • L-Tyrosine – 1000 mg

  Een aminozuur dat wordt omgezet in neurotransmitters zoals dopamine, noradrenaline en epinefrine (en enkele andere), voor een goed gevoel.

 • Cognizine Citicoline – 500 mg

  Ghost Gamer SPK Blue Raspberry

  Sluit je aan bij het Blue Team.

  Een hoogwaardige cholinebron met een hoge biologische beschikbaarheid die u meer substraat geeft om acetylcholine, de “lerende neurotransmitter”, te produceren. Van deze vorm is ook aangetoond dat het ook de productie van dopamine verhoogt.

 • Rauw kokospoeder – 500 mg

  Hydratatie, elektrolyten, en het heeft ook geen nadelige invloed op de smaak!

 • Natuurlijke cafeïne – 150 mg

  Energie en waakzaamheid – niet te veel, niet te weinig – perfect om te gamen.

 • AstraGin (Astragalus Membranaceus en Panax Notoginseng-wortelextracten) – 50 mg

  Versterking en verbeterde opname van de andere ingrediënten door belangrijke transporteurs in de dunne darm te activeren.

 • Theobromine – 40 mg

  Synergetische energie met cafeïne die langer aanhoudt, maar niet zo intens is.

 • Extra vitamines en mineralen

  Ghost zorgt ervoor dat u een tekort voorkomt door B-vitamines (niacine, vitamine B6 en vitamine B12), vitamine CE en zink met een hoge biologische beschikbaarheid toe te voegen.

Ghost Gamer Sour Patch Kids Redberry

Redberry heeft een nieuwe uitdager.

Nogmaals, voor de vol artikel, zie ons originele artikel met de titel Ghost Gamer: voor een legendarische game-ervaring.

Alle Ghost Gamer-smaken beschikbaar

Ons systeem houdt de onderstaande lijst up-to-date, met op coupons gebaseerde prijzen inbegrepen:

Het uitpakken in Ghost’s Het merk opbouwen

Je kunt zien dat Ghost Gamer SPK Blue Raspberry zijn debuut maakt in Ghost’s famous Het merk opbouwen YouTube-serie in seizoen 7, aflevering 16 getiteld “The HQ Showdown”:

Abonneer u op PricePlow op YouTube!

Zie ons artikel uit 2018 met de titel om meer te lezen over de originele Sour Patch Kids-lancering, die in Ghost BCAA verscheen Ghost Licenties Sour Patch Kids en Swedish Fish (“Project X”).

Ghost Gamer Sour Patch Kids Blue Raspberry

Blauw ontmoet rood

Het is de moeite waard om te zeggen dat Ghost Gamer niet alleen voor gamers is – dit is een ongelooflijk cognitief stimulerend nootropisch supplement met smaken van wereldklasse. Als je studeert, werkt of je gewoon verveelt, zal Gamer je een tandje bijzetten, maar je niet laten crashen.

Sour Patch Kids Redberry is een taaie smaak om te verslaan. Als je op Team Red zit, wil je daar misschien blijven. Maar voor jullie Blue Raspberry-fans, je kent het wel – Ghost zal je smaakpapillen op de juiste manier verlichten. Het zal zuur zijn – en dan zal het zoet zijn. Net als de zoete, zoete wraak die je krijgt op je vrienden nadat ze een goedkope granaat op je hebben laten vallen.

Ghost Gamer – Aanbiedingen en waarschuwingen voor prijsdalingen

Ontvang prijswaarschuwingen

Geen spam, geen oplichting.

Openbaarmaking: PricePlow vertrouwt op prijzen van winkels waarmee we een zakelijke relatie hebben. We werken er hard aan om de prijzen actueel te houden, maar misschien vindt u een beter aanbod.

De berichten worden gedeeltelijk gesponsord door de retailers en / of merken die op deze pagina worden vermeld.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Bartsidee
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
 • Total (0)
Compare
0